ascunde
LOGIN Clienti
Creeaza un cont Gratuit
Salon Beauty Play

Salon Beauty Play

Rating
3 din 5 ( 2 comentarii )

Adresa: Bucuresti , Campia Libertatii Nr. 39A

Telefon: 0768694063
Program:
Luni:
10:00-20:30
Marti:
10:00-20:30
Miercuri:
10:00-20:30
Joi:
10:00-20:30
Vineri:
10:00-20:30
Sambata:
09:00-18:00
Duminica:
INCHIS
 
DESPRE SALON STILISTI SERVICII PROGRAMEAZA-TE COMENTARII CONTACT SALON

BeautyPlay a luat naștere în 2011, având la bază un concept interesant, adus tocmai din Lituania. Acesta reunește servicii de înfrumusețare pentru mămici, care își doresc să se mențină frumoase și să aibă grijă de corpul lor, oferindu-le posibilitatea de a-și lăsa copiii la locul de joacă special amenajat, sub supravegherea unui adult.

Salonul BeautyPlay oferă toate tipurile de tratamente de înfrumusețare, reunind sub același acoperiș servicii de calitate, susținute de specialiști, aparate și produse profesionale, dar care sa ofere prețuri accesibile pentru toți cei care își doresc să arate și să se simtă bine atunci când se privesc în oglindă. Printre acestea se numără coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică, masaj, solar, tratamente faciale și corporale, extensii de păr, gene fir cu fir și remodelare corporală.

In timp ce mămicile se află la salon, copii se pot juca gratuit la locul de joacă, dedicat copiilor cu vârste până la 6-7 ani și este în permanență supravegheat de un adult care are foarte multă experiență în lucrul cu cei mici. Pe lângă serviciile de babysitting, BeautyPlay oferă și o frizerie pentru copii, un loc unde piticii vin cu drag și unde nu sunt stresați de sunetul aparatului de tuns sau alergati cu foarfeca.

Stilista îmbrăcată în Albă-ca-Zăpada are răbdarea necesară pentru a-i tunde cât mai frumos, a le face frizuri moderne sau codițe împletite, fără stres inutil și, mai ales, fără lacrimi.

Daca doresti o programare la salon, acceseaza sectiunea PROGRAMEAZA-TE

Nu uita sa descarci gratuit si aplicatia Programari la saloane
si programeaza-te direct de pe telefonul mobil, fara sa suni sau sa fii sunat de salon.