ascunde
LOGIN
Creeaza un cont Gratuit
Beauty Garden, str.Iosif Sava nr.4.

Beauty Garden, str.Iosif Sava nr.4.

Rating
0 din 5 ( 0 comentarii )

Adresa: Cluj-Napoca , Iosif Sava 4

Telefon: 0722390107
Program:
Luni:
08:00-21:00
Marti:
08:00-21:00
Miercuri:
08:00-21:00
Joi:
08:00-21:00
Vineri:
08:00-21:00
Sambata:
08:00-14:00
Duminica:
08:00-14:00
DESPRE SALON STILISTI SERVICII PROGRAMEAZA-TE COMENTARII CONTACT SALON

Credem ca frumusetea unica se poate obtine cand imaginatia si creativitatea vin din inima unui artist pasionat, care traieste pe deplin fiecare opera, careia ii ofera un stil aparte si apoi o rafineaza.

Tot ceea ce facem este pentru ca tu sa te simti admirata si speciala.

Consideram ca slefuim diamante, asa ca insuflam fiecarui lucru pe care il facem eleganta, finetea si personalitatea care ti se cuvin. Te invitam sa profiti de pasiunea noastra pentru frumos si impreuna sa oferim stil si rafinament celor mai importante evenimente din viata ta.

Va punem la dispozitie cele mai bune produse profesionale: Davines pentru ingrijirea materiei capilare, Crystal Nails pentru partea de unghii, Guinot pentru estetica faciala si corp. Gama de servicii de care va puteti bucura in salon: coafor, manichiura-pedichiura, tratamente faciale, cosmetica, make-up, remodelare corporala LPG, endermolift facial LPG.

Preocuparea noastra pentru frumos se manifesta si in alegerea oamenilor care lucreaza alaturi de noi, astfel ca echipa noastra este formata din oameni profesionisti, care se perfectioneaza mereu si stiu sa te sfatuiasca, sa aiba grija la detalii si in care poti avea incredere.

Daca doresti o programare la salon, acceseaza sectiunea PROGRAMEAZA-TE

Nu uita sa descarci gratuit si aplicatia Programari la saloane
si programeaza-te direct de pe telefonul mobil, fara sa suni sau sa fii sunat de salon.