ascunde
LOGIN
Creeaza un cont Gratuit
Vagabond Hair Studio

Vagabond Hair Studio

Rating
5 din 5 ( 4 comentarii )

Adresa: Bucuresti , Bd unirii nr 65

Telefon:
Program:
Luni:
11:00-21:00
Marti:
11:00-21:00
Miercuri:
11:00-21:00
Joi:
11:00-21:00
Vineri:
11:00-20:00
Sambata:
11:00-20:00
Duminica:
INCHIS
DESPRE SALON STILISTI SERVICII PROGRAMEAZA-TE COMENTARII CONTACT SALON

Fenomenul Vagabond

Vagabond Hair Studio definește reîntoarcerea la arhitectura ideilor ce asociază părul cu idealul frumuseții, originea puterii și rădăcinile ființei umane. Individualitatea și unicitatea sunt obținute fir cu fir, într-o bogăție de culoare ce îmbracă atât forme clasice de coafuri și tunsori, dar și futuriste. Pentru că hairstylingul sub egida Vagabond reflectă prezentul ca simbioza dintre ce are mai bun viitorul cu ce este mai frumos din trecut. Pornind de la întrebarea: „Câte ființe umane se ascund într-un singur om?”, echipa de profesioniști ce îmbină creativitatea cu tehnica de lucru bine definită  afirmă, prin îngrijirea și aranjarea părului, că toate părțile din noi se pot alinia sub coafura potrivită.

Vagabond Hair Studio creează povești și transmite idei prin și din firul de păr ce nu mai este analizat doar în plan estetic. Experiența pe care vei trăi în salonul din Bulevardul Unirii nr. ... propune un nou tip de abordare și raportare la ceea ce a fost până acum considerat un accesoriu. Departe de a fi o bijuterie sau un element ce ne completează, părul înseamnă viață, e reflexia viului din noi, a trăirilor și a uitării voluntare. Părul suntem noi. Tocmai de aceea, Vagabond nu este numele unui salon, ci al unui fenomen ce separă definitiv omul care se înconjoară de frumos și omul care vrea să fie frumos. Căci frumusețea înseamnă armonie. Trup și spirit, de la păr la gânduri. Grija de tine.

Când vine vorba de trenduri și stil, se încearcă obținerea celui din urmă prin supunerea la efemeritatea modei. Propunerea specialiștilor de a face tabula rasa cu tot ceea ce știai că este „a la mode” vine în întâmpinarea nevoii individuale de unicitate și de a reflecta în plan exterior ce este mai frumos la interior, prin formă, culoare, îngrijire atentă. Trendurile în favoarea ta, nu invers. Pentru că în accepția Vagabond Hair Studio, părul înseamnă viață, rădăcini, putere.  

Daca doresti o programare la salon, acceseaza sectiunea PROGRAMEAZA-TE

Nu uita sa descarci gratuit si aplicatia Programari la saloane
si programeaza-te direct de pe telefonul mobil, fara sa suni sau sa fii sunat de salon.