ascunde
LOGIN
Creeaza un cont Gratuit

Termene si Conditii

Versiunea din data de 12.12.2019

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA CONVENTIE ("CONVENTIA") PRIVIND CONDITIILE DE FURNIZARE SI UTILIZARE A SERVICIILOR DE GESTIONARE A PROGRAMARILOR LA SALOANE SI DE PROMOVARE A OFERTELOR COMERCIANTILOR PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WWW.LASO.RO SI / SAU PRIN INTERMEDIUL APLICATIILOR DE MOBIL PROGRAMARI LA SALOANE DISPONIBILE IN MAGAZINELE DE APLICATII GOOGLE PLAY PENTRU SISTEMUL DE OPERARE ANDROID SI APPSTORE PENTRU SISTEMUL DE OPERARE APPLE IOS (DENUMITE IMPREUNA "LASO"), INAINTE DE A UTILIZA SERVICIILE OFERITE DE ACTIVE SOFT S.R.L. ("COMPANIA"). ORICE UTILIZARE DE CATRE DVS. A SERVICIILOR OFERITE DE COMPANIE SEMNIFICA ACCEPTAREA DE CATRE DVS., IN INTREGIME, A TUTUROR PREVEDERILOR CONVENTIEI. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENELE SI CONDITIILE PREVAZUTE IN ACEASTA CONVENTIE INCETATI DE INDATA ORICE UTILIZARE A SERVICIILOR SUS-MENTIONATE.

Acceptarea conventiei este conditionata in mod expres de acordul pe care vi-l dati fata de toti termenele si conditiile acestei conventii, cu excluderea expresa a oricaror alte termene si conditii.

CONVENTIA privind termenele si conditiile de furnizare si utilizare a serviciilor de programare la servicii de infrumusetare si ingrijire si de promovare a saloanelor de infrumusetare furnizate prin intermediul Programari la saloane

Serviciul de gestionare a programarilor la saloane de infrumusetare si de promovare a saloanelor de infrumusetare ("Serviciul") permite utilizatorilor Site-ului/aplicatiei sa
(a) sa faca programari la salonul de infrumusetare preferat, in intervalul orar ales de el, prin intermediul aplicatiei, primind notificari despre programarile viitoare.
(b) sa verifice programul stilistului preferat

Serviciul disponibil prin intermediul Programari la saloane (Site-ul) si toate paginile web din cadrul Site-ului si aplicatiei de mobil Programari la saloane (Aplicatia), care sunt in legatura cu furnizarea acestui serviciu, cu exceptia celor indicate diferit, sunt detinute si operate de Companie si accesate de dvs. cu respectarea urmatoarelortermene si conditii:

1. Accesarea Serviciilor

1.1. Compania furnizeaza servicii de programari si de promovare a saloanelor/afacerilor comerciantilor (Utilizatori-comercianti/ Comercianti), potrivit prevederilor prezentei Conventiei si explicatiilor oferite pe Site si in Aplicatie. Compania furnizeaza Serviciul sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii. .Utilizator. inseamna orice persoana, inclusiv dvs., care utilizeaza Serviciile / acceseaza paginile de internet care sunt in legatura cu utilizarea Serviciilor, atat persoanele care detin saloane de infrumusetare , cat si persoanele care folosesc serviciile saloanelor de infrumusetare inscrise in aplicatie

1.2. Compania poate modifica, suspenda sau intrerupe in orice moment furnizarea Serviciilor si / sau accesul Utilizatorului la ele, in intregime sau in parte, inclusiv disponibilitatea oricarui element in legatura cu Serviciile, fara nicio notificare. Compania isi rezerva dreptul, ca potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, sa refuze acordarea accesului la Servicii oricarei persoane, in orice moment.

1.3. Utilizatorul persoana fizica certifica Companiei ca are cel putin 16 ani prin simpla acceptare a prezentei Conventii.

1.4. Utilizatorul certifica prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale si / sau statutate are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze paginile aferente Serviciului, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.

2. Inregistrare si securitate

2.1. Ca si conditie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorului i se solicita inregistrarea in baza de date a Companiei, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator. Utilizatorul va furniza Companiei date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentei Conventii, ceea ce va putea avea ca urmare inchiderea imediata a contului sau de Utilizator. La crearea contului, numarul de telefon si adresa de e-mail ale Utilizatorului vor fi supuse procesului de validare.

2.2. Utilizatoriilor le este interzis: (a) sa utilizeze ca si nume de utilizator numele/ denumirea/ datele de identificare ale unei alte persoane cu intentia de a se folosi in mod fraudulos de identitatea acesteia; (b) utilizarea ca si nume de utilizator a unui nume pentru care drepturile sunt detinute de o alta persoana decat Utilizatorul, fara autorizarea explicita a respectivei persoane. Ori de cate ori considera ca exista aceasta situatie Compania va avea dreptul de a refuza inregistrarea sau de a anula toate numele de utilizator si conturile aferente de pe Site, potrivit propriei sale optiuni, care nu poate fi cenzurata in nici un mod de catre alta persoana, si fara a fi tinuta sa justifice motivele.

2.3. Utilizatorul va fi singurul responsabil de mentinerea confidentialitatii cu privire la parola aleasa si de mentinerea securitatii contului propriu. Compania este indreptatita sa considere ca orice persoana care furnizeaza parola si numele de utilizator corecte pentru accesarea unui cont este autorizata de Utilizatorul respectiv si Compania nu este raspunzatoare pentru nicio actiune a respectivei persoane in legatura cu utilizarea Serviciilor

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

3.1. Conform cerintelor legislatiei in materia protectiei datelor cu caracter personal, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorul Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, servicii online de gestionare a programarilor si programelor angajatilor (stilistilor), si/sau furnizare de servicii.

3.2. Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

3.3. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal va rugam sa consultati Politica de confidentialitate Laso.

4. Conditii de desfasurare, limitari si obligatii privind Serviciile

4.1. Serviciile includ listarea salonului in Site, in sectiunea dedicata si in aplicatiile de mobil disponibile in magazinele de aplicatii Google Play pentru sistemul de operare Android si Appstore pentru sistemul de operare Apple iOS. In functie de pachetul de servicii achizitionat, comerciantul (a) poate trimite mesaje utilizatorilor care si-au facut programari la salonul respective sau mesaje de tip newsletter catre toti utilizatorii abonati ai Site-ului prin intermediul panoului de administrare a contului propriu;

4.2. Comerciantii se obliga sa prelucreze datele cu caracter personal receptionate prin intermediul Serviciilor numai in scopurile notificate Utilizatorilor si in limitele stabilite prin prevederile prezentei Conventii si ale Politicii de Confidentialitate proprii sau, in cazul in care nu au o astfel de Politica de confidentialitate, cu respectarea prevederilor Politicii de Confidentialitate Laso.Comerciantii, in calitate de operatori de date cu caracter personal, declara ca prelucrarea datelor cu caracter personal se va face cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Comerciantii se obliga sa aplice toate masurile tehnice si organizatorice pentru protejarea datelor cu caracter personal receptionate, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei forme de procesare ilegala.

4.3. Comerciantul intelege si isi asuma in mod expres ca, in situatia in care nu poate pune la dispozitia Utilizatorilor un set de Termene si conditii si o Politica de Confidentialitate proprie, va face trimitere la prezenta Conventie si la Politica de Confidentialitate Laso pe care le va respecta in intregime.

4.4. Comerciantul are obligatia de a informa Utilizatorii cu privire la operatiunile de procesare pe care le efectueaza, in momentul colectarii datelor.

4.5. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Companiei sau altor persoane, confera Companiei dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Companie dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.

4.6. Comerciantii nu vor transmite catre utilizatorii abonati ai Site-ului mesaje electronice care sa includa materiale / continut contrare, in orice mod, legilor si reglementarilor in vigoare. Comerciantul isi asuma intreaga raspundere pentru continutul materialelor utilizate in emailurile transmise conform prevederilor de mai sus si pentru orice idei in legatura cu continutul acestor materiale. Compania nu poate fi trasa la raspundere pentru trimiterea acestor mesaje, pentru continutul materialelor incluse in aceste mesaje, in totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora, comerciantul fiind singurul raspunzator fata de orice alta persoana pentru eventualele prejudicii directe sau indirecte, materiale sau morale cauzate prin incalcari ale drepturilor unor alte persoane sau pentru orice efecte juridice derivand din aceasta. Compania are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza mesajele electronice transmise si continutul acestora, pentru a supraveghea respectarea prevederilor prezentei Conventii, a Politicii de ConfidentialitateProgramari la saloane si a actelor normative in vigoare. Compania are dreptul, dar nu si obligatia, de a solicita comerciantului sa inlature orice material / continut care incalca reglementarile aplicabile in vigoare.

4.7. In masura in care comerciantul va incarca in Site baza de date proprie continand adrese de email / numere de telefon utilizate ca destinatie (denumita in continuare .lista de abonati.) pentru mesajele transmise conform prevederilor de la art. 4.4 de mai sus, comerciantul isi asuma urmatoarele obligatii: comeciantul nu va utiliza Serviciile pentru a trimite mesaje nesolicitate (.spam.), indiferent daca scopul trimiterii este unul comercial sau unul necomercial. Mesajul transmis catre oricare dintre adresele de mail / numerele de telefon din lista de abonati se considera a fi nesolicitat daca respectivul comerciant a obtinut adresa de mail respectiva prin orice alta metoda decat prin abonarea directa a respectivei persoane, la optiunea proprie a acesteia, manifestata expres si in prealabil trimiterii primului mesaj. Comerciantul se obliga sa respecte toate prevederile ablicabile in domeniul comunicatiilor electronice si cele cu privire la datele cu caracter personal din legislatia in vigoare. In caz contrar, comerciantul va apara Compania impotriva oricaror actiuni in justitie, proceduri, pretentii sau cereri de orice fel formulate de terte persoane sau de autoritati in legatura cu incalcarea prezentei prevederi, a prezentei Conventiisi a Politicii de ConfidentialitateProgramari la saloane. In toate situatiile in care o persoana, al carei numar de telefon sau adresa de mail se gaseste in lista de abonati a unui comerciant, isi exercita dreptul de opozitie in conformitate cu art. 21 din Regulamentul(UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, din 27 aprilie 2016, in vigoare incepand cu 25 mai 2018 (Regulamentul european privind protec.ia datelor cu caracter personal) sau se dezaboneaza prin metoda automata pusa la dispozitia sa, Compania are dreptul de a elimina acel numar de telefon / acea adresa de mail din orice lista de abonati, in conformitate cu solicitarea formulata de persoana vizata, fara a fi obligata la notificarea prelabila a comerciantului. Compania nu va putea fi obligata la reintroducerea numarului de telefon / adresei de mail in lista de abonati, cu exceptia cazului in care comerciantul are acordul expres al persoanei vizate pentru prelucrarea care face obiectul prezentului articol.

4.8. Comerciantul va sprijini si va asista Compania, la cererea expresa a acesteia, in indeplinirea obligatiei de a raspunde solicitarilor de exercitare a drepturilor persoanelor vizate cu privire la datele cu caracter personal, respectiv:dreptul de acces, rectificarea, stergerea si opozitia, dreptul la limitarea procesarii, dreptul la transferabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automat. (inclusiv profilul).

4.9. Comerciantul comunica Companiei numele si datele de contact ale ofiterului responsabil cu protectia datelor, daca a desemnat unul conform art. 37 din Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal.

5. Tarife si plati aplicabile Comerciantului

Avand in vedere ca o parte din Servicii sunt furnizate contra cost, Comerciantulse obliga sa achite catre Companie toate tarifele aplicabile pentru respectivele Servicii, potrivit conditiilor prevazute pe Site in Lista de preturi in legatura cu Serviciile selectate de Comerciant. Tarifele din Lista de preturi sunt exprimate in EUR si nu includ TVA.

Tarifele corespunzatoare Serviciilor sunt determinate in functie de facilitatile / servicile incluse in fiecare pachet, conform informatiilor disponibile pe Site in Lista de preturi .

Compania isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Comerciantului(prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Site, potrivit optiunii Companiei). Pentru Comerciantiicare au platit in avans Serviciile, modificarea de tarife devine operanta din momentul in care expira perioada pentru care au achitat Serviciile sau din momentul in care achizitioneaza un alt pachet de Servicii. Comerciantuleste obligat sa verfice periodic tarifele prevazute in Lista de preturi.

Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Comerciant catre Companie a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Comercintului:
(a) Comerciantulva transfera in avans Companiei contravaloarea Serviciilor, pe baza facturii emise de Companie; Comerciantulnu va beneficia de servicii inainte ca suma corespunzatoare pachetului aplicabil Comerciantului sa fi fost transferata efectiv Companiei, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Companiei va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Companiei, cu exceptia cazului in Compania si Comerciantulconvin altfel; (b) Comerciantulintelege si accepta ca rambursarea de catre Companie a sumelor platite de acesta catre Companie pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. In caz de neexecutare a obligatiei de plata, Compania poate sa suspende frunizarea Serviciilor, daca furnizarea lor a inceput, pana la achitarea integrala a sumei facturate, Compania putand exercita oricare dintre drepturile prevazute in favoarea sa in prezenta Conventie.

Compania intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Companie, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pe Site sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Companiei.

6. Limitarea raspunderii

6.1. Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor Compania ofera doar o platforma online de gestionare a programarilor la servicii de infrumusetare si ingrijire Utilizatorului si de promovare a saloanelor de infrumusetare, astfel ca nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori catre Companie; informatiile receptionate de Utilizatori in urma utilizarii Serviciilor; functionarea optima a echipamentului pe care Utilizatorul a instalat / utilizeaza Programari la saloane(inclusiv GPS integrat); orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Compania nu poate fi trasa la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere. Comerciantii ale caror saloane/afaceri sunt afisate si promovate in Aplicatie isi asuma intreaga raspundere cu privire la toate informatiile publicate in legatura cu acestea in Programari la saloane, inclusiv pentru cele referitoare la produsele si serviciile oferite la pret redus, la pretul acestora, la reducerile acordate, dar fara a se limita la acestea. Compania nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite de comercianti catre Utilizatorii Programari la saloane. Comerciantul a carui oferta este promovata in Programari la saloane isi asuma intreaga raspundere pentru furnizarea acesteia catre utilizatorii Programari la saloane.

6.2. Compania nu garanteaza implicit sau expres pentru furnizarea Serviciilor. Compania va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Servicii si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

6.3. Serviciile si paginile web aferente acestora sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului .asa cum sunt., .asa cum sunt disponibile., fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Companiei in legatura cu acestea. Compania nu garanteaza in nici un mod sau masura rezultatele utilizarii Serviciilor si Utilizatorul isi asuma toate riscurile si intreaga raspundere juridica in legatura cu acestea. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Compania este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea paginilor aferente acestuia in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

6.4. Utilizatorii inteleg si accepta ca Compania este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Serviciilor si a paginilor web aferente, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Companiei. In cazurile de forta majora Compania si / sau colaboratorii, operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Companiei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

7. Modificarea Conventiei

7.1. Compania isi rezerva dreptul de a modifica orice prevedere din aceasta Conventie, in orice moment, potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, prin postarea unui anunt pe Site, sau prin transmiterea unei informari via e-mail sau prin posta. Utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Utilizator, ulterior postarii Conventiei modificate pe Site, postarii anuntului sau transmiterii informarii, constituie o acceptare deplina si neconditionata de catre Utilizator a respectivelor modificari la Conventie.

8. Continutul Site-ului

8.1. Site-ul si intreg continutul sau, inclusiv cel aflat in legatura cu furnizarea Serviciilor, sunt protejate de prevederile legislatiei romane cu privire la dreptul de autor si sunt create special pentru folosirea lor de catre Utilizatori cu prilejul utilizarii Serviciilor, putand fi utilizate cu autorizarea Companiei numai in stricta concordanta cu prevederile acestei Conventii. Toate materialele si informatiile disponibile pe Site inclusiv dar fara a se limita la continutul si elementele de grafica ale Site-ului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin Companiei si reprezinta Continutul Site-ului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Companiei. Termenul de .Continut. include in mod special paginile de internet care sunt in legatura cu furnizarea Serviciilor, in integralitatea lor si orice componenta a acestora, incluzand aplicatiile web utilizate pentru furnizarea Serviciilor, imagini, text, design, dar fara a se limita la acestea. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopurile prevazute in aceasta Conventie si doar cu repectarea termenelor si conditiilor prevazute in aceasta Conventie. Orice utilizare a Continutului Site-ului si / sau a Serviciilor de catre terte persoane in alte scopuri decat cele prevazute in prezenta Conventie se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al reprezentantului legal al Companiei. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat pentru utilizarea Serviciilor cu respectarea Conventiei. Compania isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

8.2. Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la orice Continut accesat in legatura cu Serviciile.

8.3. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective. Utilizatorul care furnizeaza materiale / informatii Administratorului Site-ului declara si garanteaza ca nu incalca si nu a incalcat prin aceasta nicio obligatie legala sau contractuala fata de orice terte persoane sau entitati sau orice drepturi pe care le pot invoca acestea, inclusiv dar fara a se limita la obligatii de confidentialitate.

8.4. Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze neexclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau pe care il posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

9. Legatura cu alte site-uri

9.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, care sunt considerate de Companie utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Compania este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Companie. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Companie. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

10. Incetarea efectelor Conventiei

10.1. Compania poate inceta sau suspenda oricare sau toate Serviciile sau accesul la Site, fara notificare prealabila, in cazul in care Compania considera ca Utilizatorul incalca in orice mod sau in orice masura oricare din termenele si conditiile acestei Conventii.

10.2. In orice situatie de inchidere a contului Utilizatorului, inclusiv in cazul rezilierii de catre Companie potrivit celor de mai sus, Utilizatorul va inceta imediat sa utilizeze contul pe Site. Toate prevederile acestei Conventii care prin natura lor continua sa produca efecte dupa incetarea acesteia, includ dar nu se limiteaza la declinari de garantii si limitari de responsabilitate.

11. Alte clauze

11.1. In cazul in care oricare din parti va renunta temporar la exercitarea oricarui drept dintre cele prevazute in prezenta Conventie aceasta renuntare nu va putea fi considerata ca o renuntare definitiva la respectivul drept.

11.2. Daca oricare prevedere din aceasta Conventie va fi declarata nula, prevederea respectiva va fi eliminata si inlocuita cu o alta prevedere in acelasi spirit, astfel incat prezenta Conventie sa produca in continuare efectele juridice avute in vedere initial.

11.3. Drepturile sau obligatiile prevazute de aceasta Conventie nu pot fi transferate in nici un mod de catre Utilizator catre terte parti, decat daca exista acordul scris, prealabil si explicit al Companiei in acest sens.

11.4. Partile convin ca orice litigii care intervin in legatura cu aceasta Conventie sau cu furnizarea Serviciilor vor fi judecate de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul Companiei. Legea aplicabila Conventiei este legea romana.

11.5. Prezenta Conventie nu are in vedere crearea vreunei asocieri sau vreunui parteneriat intre Utilizator si Companie ca rezultat al prezentei Conventii, iar Utilizatorul nu are nicio autoritate de nici un fel sa angajeze Compania in orice mod in baza prezentei Conventii.