ascunde
LOGIN
Creeaza un cont Gratuit

Intrebari frecvente

Ce este laso.ro?

Folosindu-se de ultimele tehnologii web si mobile, laso.ro iti ofera intr-o maniera user-friendly posibilitatea sa te programezi la saloanele de infrumusetare si stilistii favoriti. Astfel, vei putea verifica programul salonului sau stilistului tau favorit din confortul casei tale, de la birou sau din metrou, de pe orice dispozitiv mobil cu Internet. Programarile efectuate sunt trimise in timp real catre salonul ales iar tu vei primi imediat confirmarea programarii.


Cum functioneaza sistemul de programari?

laso.ro este singura platforma care este integrata in sistemul de programari al saloanelor partenere. Asta inseamna ca fiecare programare pe care tu o efectuezi online va ajunge direct la salonul ales. La fiecare programare efectuata vei primi un email cu datele salonului la care trebuie sa ajungi si o confirmare a orei stabilite.

Cu laso.ro, nu mai trebuie sa suni la salon, totul se intampla din calculatorul sau telefonul tau mobil.


Ce se intampla cand imi creez cont pe laso.ro?

Pentru a putea face o programare pe laso.ro trebuie sa iti creezi un cont. Acest lucru implica agrearea Termenilor si Conditiilor utilizarii laso.ro si validarea numarului de telefon prin care vei comunica cu salonul preferat. Aceasta validare presupune completarea unui cod pe care il vei primi prin SMS in timpul procesului de creare cont. Odata autentificat, te vei putea programa la orice salon sau stilist partener al laso.ro.

In contul tau vei putea modifica datele personale si vizualiza saloanele si stilistii favoriti pentru o programare mai rapida.

laso.ro va respecta confidentialitatea tuturor datelor cu caracter personal utilizate in cadrul laso.ro.


Ce fac cu contul creat?

Cu contul laso.ro te poti autentifica atat pe site-ul www.laso.ro cat si in aplicatia Programari La Saloane disponibila pentru iOS si Android. In contul tau ai acces la istoricul programarilor, saloanele favorite, stilistii vizitati, mesajele primite de la saloane sau comentariile adaugate. Vei putea oricand sa anulezi sau sa reprogramezi o programare.


Va trebui sa platesc pentru a face o programare pe laso.ro?

Nu, niciodata. Sistemul de programare nu include nici un cost din partea ta. Plata serviciilor pentru care te-ai programat o vei face la salon.


Ce se intampla daca vreau sa anulez o programare?

Pentru anularea unei programari vei putea intra in contul tau de unde ai optiunea sa anulezi orice programare activa. Anularea unei programari este complet gratuita si nu necesita motivarea deciziei tale.


Ma pot programa la salon si de pe telefonul mobil?

Desigur. Descarca gratuit aplicatia Programari La Saloane disponibila pentru iOS si Android. Gaseste salonul tau preferat, alege serviciile, ora convenabila si stilistul favorit. Pentru a ajunge mai usor la salon pentru programari viitoare, iti sugeram sa il marchezi ca favorit.