ascunde
LOGIN
Creeaza un cont Gratuit
KidiCoaf Club

KidiCoaf Club

Rating
0 din 5 ( 0 comentarii )

Adresa: Bucuresti , Strada Poiana Narciselor Nr. 1

Telefon: 0756.049.976
Program:
Luni:
10:30-19:30
Marti:
10:30-19:30
Miercuri:
10:30-19:30
Joi:
10:30-19:30
Vineri:
10:30-19:30
Sambata:
10:30-19:30
Duminica:
INCHIS
 
DESPRE SALON STILISTI SERVICII PROGRAMEAZA-TE COMENTARII CONTACT SALON
 Numele meu este Carmen, fondator al Kidicoaf’club. Ascultând dorintele copilului meu am hotarât sa creez o lume magica a tunsorilor cu stil. Kidicoaf’ este locul ideal unde piticilor vostri nu le este teama de coafor , se simt minunat si în siguranta. 
     Pentru ca tinem seama de dorintele lor în ceea ce priveste moda, noi îi aranjam cu rabdare si dragalasenie, realizam tunsori rapide, moderne, de petrecere, împletite sau cu codite. La Kidicoaf’ ne facem frumosi, cream samponul magic împreuna cu hair stylistul deghizat în Harry Potter ; ne jucam, ne uitam la televizor, iar la plecare primim un cadou, si un card de fidelitate. 
     M-am gândit si la parintii ocupati care îsi pot lasa copiii în siguranta la Kidicoaf’, iar pentru asta am creat locul de joaca de la mansarda, o adevarata lume a copilariei, unde piticul poate sa devina un mic artist, sau poate sa se joace în voie, supravegheat de personalul nostru. 
     Iar pentru cei care se îndragostesc de Kidicoaf’ le putem organiza petreceri cu ocazia zilei de nastere, sarbatori - Halloween,Craciun, Pasti.
Daca doresti o programare la salon, acceseaza sectiunea PROGRAMEAZA-TE

Nu uita sa descarci gratuit si aplicatia Programari la saloane
si programeaza-te direct de pe telefonul mobil, fara sa suni sau sa fii sunat de salon.