ascunde
LOGIN Clienti
Creeaza un cont Gratuit
Estetiq by Robert Bucur

Estetiq by Robert Bucur

Rating
5 din 5 ( 1 comentarii )

Adresa: Brasov , Petru Maior Nr. 18

Telefon: 0727796582
Program:
Luni:
INCHIS
Marti:
10:00-20:00
Miercuri:
10:00-20:00
Joi:
10:00-20:00
Vineri:
10:00-20:00
Sambata:
10:00-15:00
Duminica:
INCHIS
 
DESPRE SALON STILISTI SERVICII PROGRAMEAZA-TE COMENTARII CONTACT SALON

Noi credem ca frumusetea perfecta este diferita pentru fiecare femeie si ca atingerea acesteia nu trebuie sa fie o lupta de zi cu zi.
      Indiferent daca alegeti si vizitati salonul nostru  sau doar cereti un sfat unui dintre tehniceni salonului va garantam aceleasi standarde de ingrijire si excelenta pentru servicile de tunsoare,culoare si ingrijirea parului dar si cele de manichiura pedichiura masaj si cosmetica.
      Pasiunea noastra este CULOAREA. Noi oferim cele mai recente tendinte si tehnici pentru a completa tonuri de piele, adauga efecte dramatice sau subtile prin diferite tehnici,culori sau tunsori dand viata si stralucire parului dumneavoastra.
       Londra este capitala modei dar si locul unde au luat nastere cele mai bune scolii in materie de par, piele unghii! .Vidal Sasson, Saco, Tony&Guy, Patrick Cameron sunt doar unele din academiile unde echipa Estetiq by Robert Bucur ia parte pentru a putea ridica nivelul servicilor oferite persoanelor care calca pragul salonului in vederea unui sfat profesionist, unei schimbari de look sau prin simpla relaxare in armonia salonului.

Daca doresti o programare la salon, acceseaza sectiunea PROGRAMEAZA-TE

Nu uita sa descarci gratuit si aplicatia Programari la saloane
si programeaza-te direct de pe telefonul mobil, fara sa suni sau sa fii sunat de salon.